Ако Съединените американски щати използват сила срещу Иран, това ще

...
Ако Съединените американски щати използват сила срещу Иран, това ще
Коментари Харесай

Путин: Ще има катастрофа, ако САЩ...

Ако Съединените американски щати употребяват мощ против Иран, това ще се докара до злополука, като последствията от военно решение доста мъчно може да се плануват. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС. Коментарът на президента бе изработен на фона на нарасналото напрежение сред Вашингтон и Техеран.

Путин приказва по време на годишната си " Пряка линия ", по която дава отговор на въпроси на жители в директен ефирен ефир. Това би било злополука най-малкото за района, защото би довело до увеличение на числеността на бежанците, сподели съветският президент Путин. Въпросът с намирането на политическо решение в Сирия може да се реши с общи старания на всички заинтригувани страни, включително Съединени американски щати, съобщи още той.

Руският президент даде да се разбере, че е подготвен за договаряния с американския си сътрудник Доналд Тръмп, в случай че изникне такава опция, само че означи, че съгласно него акцията на Тръмп за преизбиране може да усложни руско-американските връзки. Путин счита, че двамата с Тръмп биха могли да обсъдят интернационалната сигурност, разоръжаването, както и нормализирането на двустранните връзки във всички области, в това число стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР