Ако руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Ако руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Що е то мъжество? Путин!

Ако съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През беше жена, нямаше да стартира " безумната мачовска " война в Украйна, съобщи английският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е пред немската телевизия Цет Де Еф, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6183
Джонсън посочи, че въпреки водачите на страните от Г-7 " обезверено " да желаят войната в Украйна да завърши, " договорка не е допустима ".

Британският министър председател сподели това след срещата на Г-7 в Бавария.

" Ако Путин беше жена, което той явно не е, само че в случай че беше, в действителност не мисля, че щеше да предприеме една безумна мачовска война на инвазия и принуждение по метода, по който го направи ", изрази догатките си Джонсън.

" Ако желаете съвършения образец за нездравословно схващане на това какво е геройство, то това е каквото Путин прави в Украйна ", сподели английският водач.

" Необходимо е да има повече дами на управителни позиции ", заключи Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР