Ако руският президент Владимир Путин използва тактическо ядрено оръжие, НАТО

...
Ако руският президент Владимир Путин използва тактическо ядрено оръжие, НАТО
Коментари Харесай

Полк. Владимир Миленски: Ако Путин удари с ядрено оръжие e пътник

Ако съветският президент Владимир Путин употребява тактическо нуклеарно оръжие, НАТО и Съединени американски щати ще отговорят с неядрени оръжия обаче в голямо, масирано количество. Такава съобщи военният специалист Владимир Миленски.

„ Това опълчване в никакъв случай не се играе с открити карти. Беше задоволително ясно Джо Байдън да каже три пъти „ Don`t do it ” („ Не го прави ”). На британски това е толкоз груба опасност право в очите и значи „ опичай си акъла, тъй като си покойник ”, сподели още членът на Атлантическия съвет пред Нователевизия.

Миленски е на мнение, че в 15 ч., когато е формалната гала по подписването на договорите за присъединение на новите територии и Путин се чака да произнесе дълга тирада, светът ще види „ следващата съветска покруса ”.

Според зам.-главния редактор на „ Дневник ” Димитър Карабоев може да има заличаване на носителите на нуклеарно оръжие. „ За страдание, това са хиляди бойни глави, които могат да се инсталират на бомби, ракети. Сложно е възпирането на сходна опасност ”, е неговото мнение.

Относно възможен вид, при който Путин афишира победа след анексирането на 15% от територията на Украйна, Карабоев сподели: „ Въпросът е някой да признае това в чужбина и да одобри, че това е алена линия, на която той е подготвен да седне и да договаря ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР