Ако районът, в който живеете, има лошо качество на въздуха

...
Ако районът, в който живеете, има лошо качество на въздуха
Коментари Харесай

Защо НЕ трябва да чистите с прахосмукачка, когато въздухът навън е мръсен?

Ако регионът, в който живеете, има неприятно качество на въздуха сега, може би към този момент сте чували, че не е добра концепция да почиствате дома си с прахосмукачка. От друга страна обаче, това е сигурен метод да премахнете целия насъбран прахуляк и алергени, което допуска, че чистенето с прахосмукачка е нещо положително. Да, и в двете неща има истина.
Няколко неща се случват, когато чистите с прахосмукачка. Първо, прахът, който се е настанил върху повърхностите, се „ размърдва ” и до момента в който огромна част от него влиза в уреда, не всички прахосмукачки се оправят с тази задача. Второ, прахосмукачките са склонни да връщат прахуляк, тъй че не всичко, което е било засмукано, си остава на мястото. И трето - самият апарат може да сътвори прахуляк, просто тъй като моторът се движи и отделя микроскопични частици от четката.
 НИКОГА не чистете с прахосмукачка тези неща НИКОГА не чистете с прахосмукачка тези неща
Чистенето с прахосмукачка постоянно звучи като най-хубавото решение, имайки поради, че доста от нас имат безжични уреди или роботи. След из...

Когато употребявате прахосмукачка без хепа филтър, частици от мъглата на открито, които са проникнали в дома ви, стават още по-опасни, тъй като са минали през топлинната обработка на прахосмукачката. Обикновените уреди просто не могат да се оправят с предизвикването и това излага хората от семейството на риск.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР