Ако погледнете филмографията на Виктор Божинов, ще си дадете сметка,

...
Ако погледнете филмографията на Виктор Божинов, ще си дадете сметка,
Коментари Харесай

Авторът на „Вина“ Виктор Божинов: Никому нищо не дължа – това е моята философия


Ако погледнете филмографията на Виктор Божинов, ще си дадете сметка, че точно той е режисирал съвсем всички хубави продукции за дребен и огромен екран през последните години в България.

 

Името му участва във финалните надписи на „ Под прикритие “, „ Стъклен дом “, „ Столичани допълнително “, „ Връзки “, „ Вина “ и други

Освен това е някогашният брачен партньор на актрисата Параскева Джукелова.

 



Божинов е безапелационен, че фактът, че „ Вина “ е харесан от стряскащо огромен % от феновете, демонстрира, че са си свършили работата добре.

Основното терзание на екипа било обвързвано с това дали с избрания запас ще съумеят да опишат пълноценно историята, поради обстоятелството, че филмът е сниман в интервала април-юни отвън София, когато цените напряко изригнаха. В последна сметка всички останали задоволени от работата си.

 

За себе си от висотата на 51-годишната си възраст споделя, че към този момент е по-събран и спокоен. Първата фаза по този въпрос почнала преди 13 години, когато се родила щерка му Калина и трансформирала живота му – почнал да усеща полезностите по друг метод. От 5 години насам към този момент е и по-спокоен.

 

Имал е два пъти опция да замине да работи в чужбина, само че не го е направил, защото работи за непознати продукции у нас. Смята, че всяка жаба би трябвало да си знае гьола, а и в България се усеща по-сигурен в позиционирането си.

Той е от хората, които не се опасяват от внезапни завои в живота – за една нощ взема решение да се откаже от волейбола и да се захване с кино. В този ред на мисли е безапелационен, че в случай че нещата станат нетърпими, може още веднъж да направи внезапен завой към нещо друго ново за него.

 

Никога няма гаранция, че филмът ще е сполучлив. Божинов обаче постоянно се пробва да си прави работата оптимално почтено по отношение на неговите разбирания и чувства.

Отбелязва, че напрежението в работата неизбежно се отразява на здравето му и около работните си задължения е занемарил грижата за здравето си. споделя, че приключвайки даден план се усеща като изтощена батерия, защото фотосите са ежедневни и се нуждае от време, с цел да се възвърне.

 

Категоричен е, че самичък провокирал най-големия си здравословен проблем – спирайки цигарите през 2006 година, качил 25 кг. в границите на месец и половина. Шест години по-късно пропушил още веднъж.

 



По отношение на раздялата си с Параскева Джукелова, Виктор Божинов отбелязва, че двамата не са разграничени, а просто не живеят под един покрив. Разбират се доста добре, всеки ден са дружно и не са се отчуждили.

Не изключва вид още веднъж да заживеят дружно с актрисата и добавя, че няма никакво желание да основава ново семейство, защото и в този момент си има такова – Параскева и прелестната им щерка Калина.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР