Ако погледнем по-внимателно света, неговата много нелогична структура става очевидна.

...
Ако погледнем по-внимателно света, неговата много нелогична структура става очевидна.
Коментари Харесай

Вечното заточение на изгонените на Земята богове

 Ако погледнем по-внимателно света, неговата доста нелогична конструкция става явна. Всъщност светът е съразмерен, в случай че човечеството се извади отвън скобите. Тук очевидно не сме на мястото си. Има доста доказателства за това, които ще споменем единствено пътем, тъй като тематиката на публикацията е напълно друга:

Бавно развиване на бебето и сложни раждания
Гравитацията е несъответствуваща за структурата на тялото ни
Нашият вътрешен часовник не е надъхан към тази планета.
Непонятни гени в човешката ДНК
Психологически проблеми на типа

И по този начин, има доктрина, че човечеството е потомък на народ, който е изгубил световната борба, пропъден и изолиран от различен свят. Че е имало огромни войни…. А има и доказателства за това в легенди, митове на разнообразни племена. В същото време текстовете на легендите са доста сходни, до фонетично идентичното звучене на имената на основните герои.

Сияещите богове

Един от най-известните образци за войната на боговете в митологията е историята за войната сред олимпийските богове и титаните в гръцката митология. Според този мит титаните са първите божества, управлявали света преди раждането на олимпийските богове. Въпреки това, когато олимпийските богове стават задоволително могъщи, те

потеглят на война с титаните.

Друг образец за войната на боговете може да се откри в скандинавската митология. В тази митология има история за борба сред асамите и ваните. Асами са главните богове на скандинавската митология, до момента в който Ванир са други богове, които са били по-малко известни. В резултат на борбата Асами печели и стартира да ръководи света.

В индуистката митология има история за война сред демони и богове. Демоните, известни като асурите, желали да завладяват небесата и да заемат мястото на боговете. Боговете, известни като Девите, се борят с демоните в епична борба, която не престава доста години.

Битката на боговете. Титаномахия

А в този момент да предположим, просто да предположим, че такава война в действителност се е състояла и вие и аз сме потомците на тези, които изгубиха.

Много митологии на разнообразни нации съдържат митове за изгонването на индивида или човечество от прародината му. Тези митове може да са свързани с тематиката за грехопадението, когато хората са били изгонени от парадайса за нарушение на божествените заповеди. В други митологии хората могат да бъдат изгонени от родната си земя заради спорове с други нации или богове.

Един от най-известните образци за този вид митове е историята за Адам и Ева в християнската митология. Според тази легенда Адам и Ева били основани от Бог и живели в парадайса, само че нарушили заповедта му и били изгонени от парадайса. Това довежда до обстоятелството, че човечеството стартира да живее в свят на грях и страдалчество.

Битката на боговете. Махабхарата

В митологията на античните гърци има легенда за това по какъв начин хората са основани от земя и вода, само че по-късно са били изгонени от родната си земя за закононарушения против боговете. Тази легенда е обвързвана с обстоятелството, че хората не са спазвали божествените закони и са били наказвани за това.

В индуистката митология има легенда за това по какъв начин хората са били изгонени от родната си земя, с цел да създадат път на боговете. Според тази легенда демоните Асура желали да завладяват небесата и да заемат мястото на боговете. Боговете, известни като Девите, се борят с демоните в епична борба, която не престава доста години. В резултат на това боговете побеждават и демоните са прогонени на земята.

Така. Ние сме пандизчии. Върху нас, тъкмо както в Северна Корея, се постанова законът за наказването на поколенията. Нашите предшественици и нашите потомци ще живеят тук, надалеч от прародината си, тъй като един ден човечеството е било от неверната страна на историята.

Антарктида – врата

Бяхме бутнати в тази килия и вратата беше затръшната. Но те я оставиха под контрол, въвеждайки регресивни сътрудници в обществото. Иначе по какъв начин да се изясни съществуването на невероятни здания, сплави, технологии, които в миналото са съществували, само че което не може да се повтори в този момент.

Желязната колона в Делхи е желязна колона с височина седем метра и тегло шест тона и половина, която е част от архитектурния отбор Кутуб Минар (оттук и второто име – Колоната на Кутуб), ситуиран на към 20 километра южно от Стария Делхи. Колоната придобива необятна известност заради обстоятелството, че за 1600 години от своето битие на практика не предстои на разяждане.

Затворен ли е проходът вечно? Не. А експедицията на Ричард Бърд индиректно удостоверява съществуването на непознати земи зад ледените стени на Антарктида. Но кой ни чака там? Може би зад тила ни стоят стотици хиляди години на деградация, промяна от същества с високи трептения в един тип самосъзнателни животни.

Проблемът е, че не се нуждаем от нов свят. В килията ни е комфортно.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg