Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци

...
Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци
Коментари Харесай

Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите

Ако подозирате половинките си в невярност, евентуално търсите издайнически признаци в дейностите или държанието им. В търсенето може да помогне изследване, разкриващо какво най-често притегля кръшкачите към извънбрачни сътрудници, написа в. "Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.

Допитването, осъществено измежду 1010 консуматори на уеб страницата за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, демонстрира, че представителите и на двата пола, които поставят рога на половинките си, избират интимни сътрудници с възприятие за комизъм. Тази характерност притегля 27 % от дамите и 19 % от мъжете.

На второ място кръшкачите слагат пристрастеността, посочена от 18 % от мъжете и 15 % от дамите.

Третото най-предпочитано от осквернителите на брачното ложе качество е интелектът. Той е значим за 14 % от мъжете и 12 % от дамите.

По отношение на четвъртата най-важна характерност представителите на мощния пол и дамите се разминават. Жените, които поставят рога на половинките си, изпитват привличане към уверени мъже. Кръшкачите въпреки това "налитат " на спонтанни дами.

Макар и чудноват избор, имайки поради, че става въпрос за невярност, се оказва, че петата най-привлекателна характерност за представителите и на двата пола е верността, посочена от шест % от дамите и осем % от мъжете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР