Ако планирате да се възползвате от намаленията на Черен петък,

...
Ако планирате да се възползвате от намаленията на Черен петък,
Коментари Харесай

5 полезни съвети за Черен петък от служители в магазини

Ако планирате да се възползвате от пониженията на Черен петък, добре е да се подготвите авансово за лудницата, съпътстваща този ден. За това ще ви оказват помощ тези препоръки, дадени пред Business Insider от действителни чиновници в магазини.

1. Планирайте деня си.

Много хора подценяват тълпите, блъскащи се за артикули на промоция, само че вие не го правете - имайте поради, че извършването на покупки може да ви отнеме много повече време и сила от нормално. Бъдете търпеливи и, в случай че възнамерявате да обикаляте повече магазини, носете комфортни обувки!

2. Проучете деликатно продуктите, които сте набелязали.

Дали преносимият компютър на промоция не е в действителност прекомерно остарял модел? Или тази марка таблети е известна с честите повреди? Направете свое мини изследване, преди да се хвърлите на сякаш примамливо понижение.

3. Проследете цените авансово.

Няколко седмици преди Черния петък доста търговци последователно подвигат цените, с цел да излязат с по-големи понижения за деня. Следете процеса, с цел да не се окажете излъгани.

4. Магазините употребяват разнообразни трикове.

В по-скъпите могат да ви предложат пиво или някаква почерпка, в тези за облекла - непрекъснато да ви носят нови и нови в пробната. Целта им е да ви задържат по-дълго време с вярата, че все ще купите нещо.

5. Не бъдете груби с личния състав или другите клиенти.

Да, извършването на покупки може да е изнервящо, само че с крещене или непрестанни забележки единствено ще влошите обстановката. Старайте се да сте спокойни и да проявявате схващане към чиновниците. И на тях не им е елементарно.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР