Ако опишем Меган Маркъл като издръжлива, непоколебима и кораба жена,

...
Ако опишем Меган Маркъл като издръжлива, непоколебима и кораба жена,
Коментари Харесай

Принцът на Уелс наричал новата си снаха с шокиращ прякор

Ако опишем Меган Маркъл като издръжлива, непоколебима и кораба жена, няма да сбъркаме. Начинът, по който американската актриса посреща цялото медийно внимание, което се стовари над главата ѝ още откакто връзката й с принц Хари стана обществена, бе много самоуверен.

Принц Чарлз също е забелязал издръжливостта на Маркъл и даже ѝ е измислил прякор, който разказва точно това нейно качество.

Принцът на Уелс наричал новата си снаха "волфрам " — корав и необичаен метал — като удостоверение за това, че тя е "силна и непоколебима ", съгласно английските медии. Той постоянно я наричал "здравенячка "

Принц Чарлз се възхищава на Меган за силата й и за поддръжката, която оказва на Хари, споделя източник в обявата.

Прякорът сигурно е чудноват, само че пък и в действителност, в действителност благ.

Медиите на Острова настояват, че Маркъл е помогнала на принц Хари да се откаже от тютюнопушенето и да живее по по-здравословен метод, тъй че прозвището й сигурно е целесъобразно.

За страничните наблюдаващи наподобява, че Маркъл и принц Чарлз имат много близки връзки. След като бащата на Маркъл не можа да участва на кралската женитба, принц Чарлс беше този, който води булката до младоженеца в църквата и съобщи, че е "трогнат " от тази чест.

За Маркъл също се твърди, че е помогнала на принца на Уелс да заздрави връзката със сина си.

Принц Чарлз също по този начин сипел похвали за Маркъл: "Тя е толкоз умна и толкоз хубава. И прави Хари благополучен. Така че няма по какъв начин да не я харесваме ", счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР