Ако обичате приключенията, астрологичните събития тази седмица ще бъдат във

...
Ако обичате приключенията, астрологичните събития тази седмица ще бъдат във
Коментари Харесай

Светът е в краката им! Тези три блестящи зодии ще имат невероятна седмица

Ако обичате приключенията, астрологичните събития тази седмица ще бъдат във ваша изгода, настояват астролозите на.

Няма да ви се наложи да чакате дълго, с цел да се отдадете на смелостта си, защото на 15 август жизнерадостната Луна в Овен ще сплоти сили с късметлийския Юпитер . Да не приказваме, че Слънцето пламти в Лъв , което значи, че космосът ускорява вашата креативност, пристрастеност и най-съкровените стремежи на сърцето ви. Освен това ви ободрява и стимулира с добра доза възторг!

Ако не се чувствате стимулирани да измененията нещо и даже ви е мъчно да извършите една подготовка, тригонът на Меркурий с Уран на 16 август дава опция да се докоснете до висшия си разум. В допълнение към призоваването на вътрешния си талант, Уран (висш ум) оказва помощ на Меркурий (нисш ум) да огледа оттатък практическия развой – тъй че е време да преминете от другата страна (както пее Джим Морисън).

Става и още по-добре - Венера, планетата на изобилието, хубостта и удоволствието - образува тригон с късметлийския Юпитер в Овен , до момента в който минава през ослепителните огньове на Лъва. Няма по-театрална и екстровертна композиция от тази, само че внимавайте с жестовете си от обич и харченето . В края на краищата, Юпитер усилва всичко, с което влезе в контакт, а Венера избира кралското отношение, когато свети в Лъв. А щом Марс навлезе в Близнаци на 20 август, той пренасочва силата от мудна и постоянна към остроумна и многостранна.

А поради тези астрологични събития, три зодии ще блестят по-ярко от всички останали . Вижте в галерията тук кои са те!
 Трите зодии, които ще имат прелестна седмица  Трите зодии, които ще имат прелестна седмица  Трите зодии, които ще имат прелестна седмица  Трите зодии, които ще имат прелестна седмица
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР