Ако нямате спешна работа по Черноморието, просто не тръгвайте! Ужасът

...
Ако нямате спешна работа по Черноморието, просто не тръгвайте! Ужасът
Коментари Харесай

Летен ужас: 34 градуса жега и яко задръстване към морето!

Ако нямате незабавна работа по Черноморието, просто не тръгвайте! Ужасът е огромен, а трафикът необикновен. Жегата на 1 юли безусловно изпепелява коли и хора, които са в личен сос, в случай че нямат климатик в транспортните средства. Задръстванията стартират още от края на Автомагистрала „ Тракия” при разклона за кв. Ветрен и не престават чак до кръговото кръстовище край КАТ, откъдето водачите минават за Южното Черноморие.

Температурата на въздуха е към 34 градуса, само че поради директната слънчева светлина и скупчването на коли по пътя се, в колите се усеща като над 40 градуса.

Днес е първия ден на юли – дата, която се смята за неофициалното начало на летния сезон, защото множеството хора от вътрешността на страната избират да взимат отпуските си точно през този месец. Той е присъщ с това, че за разлика от юни, времето през него е относително непроменливо и доста уместно за плаж. Проблемът обаче, както всяка година, е че пътят до крайните дестинации по Южното Черноморие минава главно през Автомагистрала „ Тракия” и Бургас и това води до тежки тапи.



„ Ако стане даже единствено една злополука, кошмарът ще се трансформира пъкъл. В доста от колите край мен пътуват фамилии с дребни деца, представете си какво би станало, в случай че би трябвало да седят блокирани в жегата с часове”, разяснява лидер, който се намира в тапата на входа на Бургас.

Ситуацията е сериозна още тъй като доста от водачите, разбираемо са на лимита на нервите си. Това основава предпоставки за ПТП-та, защото мнозина карат с несъобразена скорост по аутобана в опит да отрежат минута-две от времето си за пътешестване.

Рисковото шофиране продължава и в самото запушване на входа на града, където водачите без мигачи вършат опити да се престрояват още при началото на тапата на разклона за кв. Ветрен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР