Ако някой иска да купи нещо на любовницата си, не

...
Ако някой иска да купи нещо на любовницата си, не
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако някой иска да купи нещо на любовницата си, не може да го направи


Ако някой желае да купи нещо на любовницата си, не може да го направи, тъй като заплащането в брой ще е до 10 000 лв.. Това сподели в предаването „ 120 минути “ по bTV съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев, който е и евентуалният предстоящ финансов министър, съобщи Flagman.bg.

Ако забележим, че компании, които всеки месец теглят по 15 000 лв. или по 50 000 и тези средства стоят на каса, това дава сигнал, че там стават нерегламентирани заплащания, добави той, а след това посочи, че предприемачите обезпечават служащите си на по-ниски приходи и дават остатъка от парите в плик, само че това ще се окаже невероятно. „ Приключихме договарянията. Сега оформяме съглашението. Надявам се на следващия ден то да мине финалния обзор пред управленията на четирите партии, които ще са част от обединението и във вторник да стартира формалният развой по одобряването му “, съобщи Василев.

„ Около две седмици ни лиши този развой. Надявам се през идната седмица да успеем да излъчим държавно управление “, добави той. „ 80-те процеса единодушие са ясни, само че има едни 20% разлики. Трябваше да се създадат отстъпки “, посочи бъдещият ковчежник. „ Никой не желае нови избори. Всички участници в тези договаряния направихме рационални отстъпки, с цел да може да се разберем по политиките “, добави той.

„ Има много неща, които Българска социалистическа партия и „ ИТН “ желаеха за обществените заплащания. Ние смятахме, че би трябвало този развой да стане по-плавно. Социалистите желаеха пропорционална данъчна система. Отказаха се от това си искане да отпадне плоския налог. От „ Демократична България “ пък упорстваха за понижаване на данъчните ставки. Това също няма да се случи “, посочи Василев. Отпадат два глупави налога, които са единствено за тормоз на бизнеса – единият е върху лихвите, а другият е налог уикенд, акцентира той. Бъдещият финансов министър заяви, че до края на 2022 година към 30 000 души от централната администрация ще бъдат съкратени.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР