Ако новата длъжност на Дончо Барбалов не попречи на останалите

...
Ако новата длъжност на Дончо Барбалов не попречи на останалите
Коментари Харесай

Фандъкова склонна да остави Барбалов на всички постове до края на мандата

Ако новата служба на Дончо Барбалов не попречи на останалите му задания, той би могъл да продължи да я извършва до края на мандата.
Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова пред публицисти по време на съвещанието на Столичния общински съвет (СОС).

 Барбалов поема краткотрайно поста на Евгени Крусев
Барбалов поема краткотрайно поста на Евгени Крусев

Заместник-кметът по финансови и икономически въпроси става и зам.-кмет по превоза

Барбалов е инженер по специалност и е работил взаимно с някогашния към този момент заместник-кмет по транспортни въпроси в Столична община Евгени Крусев, изясни още Фандъкова и добави, че и различен път е бил зает с сходна активност.

" До момента, в който предложа нов заместник-кмет по превоза, Барбалов би могъл да се оправя със дилемите. Ако това не попречи на останалите му задания, той може да продължи до края на мандата ", изясни градоначалникът.

Фандъкова даде обещание, че ще бъде до Барбалов, с цел да му оказва помощ в активността по транспортните въпроси. Ако обаче отговорностите му дойдат допълнително, тогава се чака да бъде определен титуляр на длъжността, увери тя.

Кметицата чака през днешния ден или на следващия ден да бъдат готови и импортирани документите в Дирекция за народен строителен надзор (ДНСК) за приемателна комисия за първия стадий на стартирането на придвижването на трамваите по столичната улица " Граф Игнатиев ". Това се чака да бъде и първата задача на Барбалов.

След като мине комисията от ДНСК и бъде публикуван Акт 16, незабавно по-късно се чака да бъде пуснато трамвайното придвижване. Останалите строителни действия не престават, до момента в който не бъдат приключени.

 Паргов се пита Барбалов ли е многоръкия Шива
Паргов се пита Барбалов ли е многоръкия Шива

Кметът Фандъкова да си поеме мъжките ресори като превоз и сигурност


Фандъкова се надява и има вяра, че прокуратурата ще свърши своята работа допустимо най-бързо, с цел да бъдат открити отговорностите и грешите, като още веднъж напомни триумфите на някогашния столичен зам.-кмет по транспортни въпроси.

Тя похвали Крусев като млад и деятелен човек, който постоянно се е справял добре с поставените му задания.

" Всички работим, вършим пропуски и позволяваме неточности, само че способените органи ще кажат кой би трябвало да понесе отговорност ", посочи Фандъкова и добави, че тя е човек, който дава огромна независимост на хората от своя екип.

 Фандъкова за Крусев: Всеки носи своята отговорност
Фандъкова за Крусев: Всеки носи своята отговорност

Кметът на София одобри оставката на заместника си

Припомняме, някогашният зам.-кмет Крусев подаде оставка поради ремонта на улица " Граф Игнатиев ".
По-късно основният прокурор Сотир Цацаров уточни, че Крусев е разследван за длъжностно закононарушение , обвързвано с нарушаване на Закона за публичните поръчки.

Нарушенията са свързани с ремонта на трамвайния релсов път и шумоизолирщите подложки .

Към момента Крусев не е упрекнат от прокуратурата, на него му е връчена единствено призовка.

 Ремонтът на
Ремонтът на " Графа " и оставката на Крусев, Стотици санкции за блокадите на пътя

Франция и Германия порязаха българските превозвачи с нови правила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР