Ако никога не сте чували за автомобилната компания Drako Motors,

...
Ако никога не сте чували за автомобилната компания Drako Motors,
Коментари Харесай

Американци ще правят „джип“ с 2000 конски сили и отварящи се нагоре врати

Ако в никакъв случай не сте чували за автомобилната компания Drako Motors, то евентуално не сте единствените. Американската марка може да се похвали с един модел с името GTE, който не е изключително известен. Моделът разполага с четири порти, купеобразен дизайн и 1200 конски сили. Сега същата тази компания е решила да предложи нещо ново в лицето на забавен SUV с изключителна мощ и още по-изключителен дизайн.
`Американци

Новият модел ще носи името Dragon и е създаден от италианското дизайнерско студио GranStudio. От Drako държат колата да бъде направена в Италия, без значение кой ще е производителят, който ще се заеме с това. Интересен аспект от дизайна на колата са нейните порти. Те се отварят нагоре, сходно на тези на Tesla Model Х.

От Drako споделят, че кросоувърът ще разполага с мощ от 2000 конски сили, които ще разрешават ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 1.9 секунди и оптималната скорост от 320км/ч. Все още няма детайлности за това по кое време и по какъв начин моделът ще влезе в произвеждане, нито пък каква ще е неговата цена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР