Ако не сте много запознати с автомобилите, то най-вероятно ви

...
Ако не сте много запознати с автомобилите, то най-вероятно ви
Коментари Харесай

Volvo улеснява познаването на моделите със специално приложние

Ако не сте доста осведомени с колите, то най-вероятно ви се е случвало да видите инцидентна кола на улицата и да се чудите какъв модел е тя. В доста случаи притежателите може да са премахнали моделните означения или пък просто да няма такива от завода и единственото нещо, което знаете е тяхната марка. Именно за такива случаи, от Volvo показаха приложение, което може да сканира паркираните модели на марката на улицата и да ви споделя техните спецификации.
Към момента приложението е налично единствено в Белгия, само че напълно скоро то може да бъде налично и в други елементи на света. През тази година в Брюксел трябваше да се състои автомобилно ревю в което шведската марка трябваше да вземе присъединяване, само че заради пандемичната конюнктура, управляващите взеха решение да го отсрочат за 2023 година.



Това, обаче не спря Volvo да разшири кръга си от евентуални клиенти и в партньорство с организацията Famous Grey, направиха приложение, което посредством камерата на телефона и изкуствен интелект дава информация за паркираните на улицата коли от шведската марка. Освен марката и модела на автомобила, софтуерът дава и догатки за това в каква настройка е изработен той и може да подскаже за равнището на съоръжение, джантите, цветът и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР