Ако всичко ви боли по тялото, ако сте пуснали коремче

...
Ако всичко ви боли по тялото, ако сте пуснали коремче
Коментари Харесай

Вижте няколко признака, че вече остарявате

Ако всичко ви боли по тялото, в случай че сте пуснали коремче и не знаете кои песни са на върха на класациите, това са сигурни признаци, че сте навлезли в междинната възраст, написа в. "Дейли мейл ".
По какво друго проличава, че към този момент не сте първа младост? Когато пъшкате при клякане, считате служители на реда и доктори за прекомерно млади за специалността им и в случай че постоянно възкликвате: "По мое време, когато бях млад, нещата бяха напълно разнообразни! "
Вестникът цитира изследване, извършено измежду 2000 пълнолетни британци и поръчано от компанията за хранителни добавки "Хелтспан ".
Мнозинството от поданиците на Нейно Величество смятат, че междинната възраст настава на 47 години. Мъжете обаче си давали годинка допълнително - на 48, а смятали, че при дамите тя настава много по-рано - на 45.
Британците са уверени, че в наши дни, в преддверието на старостта се доближава много по-късно, спрямо предходните генерации.
Една десета от британците на междинна възраст се смятат за прекомерно млади, с цел да се тревожат за инфаркти и инсулти.
По думите им този интервал от живота не е толкоз неприятен, колкото в действителност са си го представяли, и се явява по-скоро положение на духа, в сравнение с действителна биологична възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР