Ако може някой да съобщи на Оня некадърен шофьор с

...
Ако може някой да съобщи на Оня некадърен шофьор с
Коментари Харесай

Риболовен клуб ”Балканка”: Не става да ни катеят на джанката

Ако може някой да заяви на Оня несръчен водач с Ландкрузъра за автомагистралите Му и рекичките Ни, че хитрата им концепция за ”чистенето ” на речните корита, дето Му я продадоха гениите Нено Димов /министър на ОСВ/ и Петър Димитров /директор на БДДР/, с цел да Го катерят на джанката, а Той да катери природонаселението, НЕ СТАВА!
Само четири от стоте аргументи:

1. Така се усилва злокобно рискът от наводнения за всички обитаеми места под " чистенето ".

2. Реките се вкопават в коритата и подпочвените води падат, а оттова има риск за питейните водоизточници от кладенците в речните тераси.

3. Самопречистващите им функционалности на реките се блокират и се замърсяват подземните води и източниците на питейна вода.

4. Реките се вкопават в коритата и това води до подкопаване на всички уреди по крайбрежията - да вземем за пример мостове и подпорни стени.

Те да Му дадат един образец с моста на 6-километър при Майнатаун.

И да има поради, че и сега над тоя мост се копае в Марица при Оризаре и БДИБР вървяха, и не хванаха причинителя на " чистенето ", тъкмо както и БДДР не хванаха " чистенето " по Вит.

Тоест, хитрата им концепция, е Хипер Тъпа и по-добре да ги уволни незабавно, преди да Му продадат още някоя, Още По-Хитра!

Приято " почистване ", пардон - гледане:

Риболовен клуб ”Балканка ", Facebook


.



.


Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР