Ако мнозинството настоява за Бойко Рашков, ще срещнат сериозен отпор,

...
Ако мнозинството настоява за Бойко Рашков, ще срещнат сериозен отпор,
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Бойко Рашков е човек, който разделя обществото

" Ако болшинството упорства за Бойко Рашков, ще срещнат сериозен отпор, тъй като това е човек, който разделя обществото, и по този начин прави нещата, които афишира, че прави, че те имат неприятен резултат ", това съобщи пред Нова тв Любен Дилов, депутат, ГЕРБ-СДС.

" Първите конфликти в залата ще бъдат за комисиите и за състава на Министерски съвет ", добави той.

За новия ръководител на Народното събрание Никола Минчев депутатът от ГЕРБ-СДС съобщи, че явно е човек с качества. Но означи, че парламентаризмът изисква витален опит, тъй като доста постоянно обстановките не са правни, я житейски.

Според него проблем е, че номинацията му идва от партия, която още е придвижване, напълно доминирана от Румен Радев, чийто главен зложелател е Народното събрание.

Дилов счита, че Радев не е съумял да извърши главната си служба да бъде посредник сред управляващите, а посредством Бойко Рашков той ще продължава да управлява всички служби в България.

Народният представител съобщи, че в случай че има нова сила в Народното събрание, то това следва да се усети, само че тя ще бъде изправена пред доста мощна съпротива и разнородно и нехармонично болшинство, както и президент с упоритости за конституционни промени, които не са ясни какви са.

В " Продължаваме промяната " той вижда опълчение, събрано за изборите, на което му следва да науча правила, протокол. А себе си Любен Дилов вижда като посредник сред всички, защото постоянно е бил добър в тази роля.

Той обаче е безапелационен, че всички, които влизат в Народното събрание, би трябвало да имат зелен документ за COVID-19.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР