Ако леглото все нещо ни убива, а на работното място

...
Ако леглото все нещо ни убива, а на работното място
Коментари Харесай

Сиеста по всяко време

Ако леглото все нещо ни убива, а на работното място ни се желае да си спретнем дребна сиеста, ето няколко в действителност практични продукта , които ни трансферират в страната на сънищата за негативно време.

The snuggl pillow

Ако можем да спим единствено на една страна, само че, за жалост, няма кой да прегръщаме през нощта, ето го и решението. Дългата възглавница във формата на буквата L може да си я гушкаме цяла нощ. И даже няма кой да се оплаква от това наше предпочитание.

Публикация, споделена от The snuggL Pillow (@thesnuggl) на Апр 25, 2018 в 3:14 PDT

Lovesac

Със сигурност от време на време ни идва просто да се хвърлим върху леглото и да заспим. Но ето едно друго предложение, което звучи още по-неустоимо, когато имаме остра потребност от отмора или просто малко релакс .

Lovesac е голям пуф, който ни обгръща от всички страни, когато легнем върху него. С заряд от специфична пяна и в шест разнообразни размера, това меко кресло ще успее да ни отпусне след дългия работен ден и да ни накара да се почувстваме като в топло птиче гнездо.

Публикация, споделена от Lovesac (@lovesac) на Фев 28, 2018 в 12:19 PST

Hoodie Pillow

Възглавница, която прилича суитшърт? Може да звучи необичайно, само че в действителност е доста крепко. Мекото приспособление за релакс има джоб , в който можем да сложим телефона или плейъра си.

Публикация, споделена от Danell J Leyva (@danelljleyva) на Сеп 5, 2014 в 8:46 PDT

А по-късно, под звуците на обичаната музика, да се отдадем на мира, скривайки се от досадниците под качулката . Може да се екипираме и с версията за път, която обезпечава нужното успокоение във влака, самолета или колата.

Публикация, споделена от Sababa Products™ (@sababaproducts) на Май 20, 2018 в 10:15 PDT

Pause Pod

С две думи, това е палатка за моментите, когато сънят си мисли, че ще ни завари неподготвени . Което няма по какъв начин да се случи, в случай че заложим на това ексцентрично, само че много практично откритие.

Публикация, споделена от INSIDER PICKS (@insiderpicks) на Сеп 29, 2017 в 10:34 PDT

На пръв взор дребна, палатката ни дава екстра пространство за краката . Черният плат изолира и 90% от слънчевата светлина, като основава уютна среда за отмора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР