Ако използвате активно социалната мрежа вероятно сте забелязали как нотификациите

...
Ако използвате активно социалната мрежа вероятно сте забелязали как нотификациите
Коментари Харесай

Голяма промяна се задава във Фейсбук

Ако употребявате интензивно обществената мрежа евентуално сте забелязали по какъв начин известията в профила ви се появвяват с една алена точка. Тази система на уведолемия обгръща всички основни категории на Фейсбук, измежду които Groups, Watch и други Доста консуматори не са удовлетворени и биха желали да могат да отстранен алените точки от известията, които виждат. Така биха могли да се концентрират върху значимите неща и да не отличат вниманието си от иконите с уведомления във Фейсбук.



Добрата вест е, че компанията тества функционалност, която разрешава прекъсването на известията с алените точки в сметките. На този стадий е налична за стеснен брой притежатели на смарт телефони с Android и iOS. За да се възползвате е належащо да отворите менюто с настройки и да изберете поредно "Settings & Privacy -> Settings -> Notifications -> Notification Dots ". След това ще видите опцията "Choose which shortcuts will show you notifications dots”.



Разполагате с четири разнообразни благоприятни условия: “Videos On Watch”, “Profile”, “Groups” и “Menu”, оповестява TechCrunch. Компанията към този момент ще демонстрира и нов раздел с името "Notification Dots ", от който да персонализирате настройките. За да видите всички неща, които имат позволение да ви демонстрират уведомления отворете "Settings & Privacy -> Settings -> Notifications -> Notification Settings -> Mobile ". Предвидени са благоприятни условия да спрете всяко едно от тях, както и да блокирате звука.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР