Ако искате детето ви да стане един от най-влиятелните бизнес

...
Ако искате детето ви да стане един от най-влиятелните бизнес
Коментари Харесай

Шефовете на Microsoft, Adobe и Mastercard са завършили едно и също училище

Ако желаете детето ви да стане един от най-влиятелните бизнес водачи в света, пратете го да учи в частното учебно заведение " Хайдерабад " в Индия. Точно него е приключил Сатя Надела, изпълнителен шеф на Microsoft. Оказва се обаче, че образователното заведение има и други популярни ученици - шефът на Adobe Шантану Нарайен и този на Mastercard - Аджай Банга, са измежду тях.

Училището е учредено през 1923 година и е било за деца на аристократи. И до през днешния ден има доста висока известност, като се подрежда измежду 10-те най-хубави в Индия. Намира се в град Хайдерабад, който е прочут софтуерен център.

" Времето ми в учебно заведение беше измежду най-хубавото в живота ми ", споделя Надела в изявление, представено от Business Insider.

Той играел крикет в учебния тим и споделя, че е научил доста от спорта - най-много да разграничава границата сред това да си убеден в себе си и да си податлив да се учиш от другите.

Надела също по този начин срещнал жена си Анупама в учебното заведение.

Основните полезности, на които в " Хайдерабад " се стремят да учат възпитаниците си, са " положително самочувствие " и " приемливост и почитание към останалите ", сочи уебсайтът на школото.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР