Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в

...
Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако това са имената, това не е правителство на промяната

Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в медиите, дават отговор на действителността, ние не можем да кажем, че това е държавно управление на смяната. Това съобщи за " Дойче веле " съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов .

Той разяснява имената, които по-рано през днешния ден, като се твърди, че точно това ще е предлагането на " ИТН " за кабинет.
 Неофициално: Изтекоха имената от кабинета на ИТН Неофициално: Изтекоха имената от кабинета на " ИТН "
Това е описът, показан на " Изправи се БГ! Ние идваме! " по време на днешната среща с " ИТН " в Народното събрание, оповестяват множест...

" Не участваме в инсценировки. Преценихме, че с оглед чисто осведомителния темперамент на тази среща, няма потребност да участваме в тези диалози ", сподели още Христо Иванов пред публицисти в Народното събрание.

Иванов не беше част от делегацията, която се срещна с Пламен Николов и представителите на Има Такъв Народ през днешния ден. Разговорите сред Демократична България и Има Такъв Народ не престават, съобщи заместник-председателят на ПГ на “Демократична България ” Владислав Панев след края на срещата.

„ Влязохме, демонстрираха ни ги, излязохме “ - по този начин разяснява днешната среща с Има Такъв Народ Николай Хаджигенов от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

Пред Дъждовни води Хаджигенов е удостоверил, че парламентарната група на ИБНИ продължава да упорства за сключване на съглашение, преди да се ангажира с поддръжка за кабинета на Има Такъв Народ. „ Работата продължава, дано да забележим, дано им дадем късмет най-малко “, сподели още заместник-председателят на ПГ на ИБНИ.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР