Ако има съмнение, че автомобилната индустрия бързо се променя, Ford

...
Ако има съмнение, че автомобилната индустрия бързо се променя, Ford
Коментари Харесай

Ford престава да продава повечето си коли в родината си

Ако има подозрение, че автомобилната промишленост бързо се трансформира, Ford просто показа много безапелационни доказателства за това. Пионерът в промишлеността понижава размера на дребните си коли в Северна Америка единствено до две транспортни средства: Mustang и необявения Focus Active Crossover в „следващите няколко години“.
Останалата част от гамата ще бъде лимитирана до SUV, камиони и товарни коли. Ford не се срами от аргументите за това:

Намаляващото потребителско търсене и рентабилността на продуктите вършат невероятно създаването на други седани“, признава компанията.

Макар, че компанията не беше прекомерно характерна отвън това, тя отбелязва, че прибавя хибридни мотори към доста от своите коли, вариращи от Mustang до модели с исторически огромен разход като Explorer и F-150. Тя още веднъж съобщи, че ще пусне първото си напълно електрическо транспортно средство (Mach 1) през 2020 година и че ще разполага с 16 модела EV на пазара до 2022 година Така някои от тласъците за закупуване на дребни коли, като спестовност на гориво, престават да важат – не е нужно да купувате стилен автомобил, с цел да получите порядъчен километраж. Съчетайте това с любовта на Северна Америка към големите SUV модели и дребните коли са изправени пред огромно предизвикателство.

Съществува и въпросът за цялостното понижаване на покупките на коли. Дори да отхвърлите изменящите се усети и потребността от пестене, през днешния ден просто няма толкоз аргументи да притежавате кола, каквито в миналото е имало. Можете да поръчате доста артикули онлайн, вместо да посетите магазина, а споделеното пътешестване неведнъж покрива потребността от бързо напредване. И това е преди въобще да дойдат самоходните коли. Защо да наливаш толкоз пари в колата, когато доста хора могат просто да се качат в роботизирани коли?

Други производители на коли към момента не са орязали по-голямата част от продукцията си, само че не се учудвайте, в случай че изборът на Ford е началото на наклонност , а не изключение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР