Ако има нещо, което отправилите се на ваканция желаят повече

...
Ако има нещо, което отправилите се на ваканция желаят повече
Коментари Харесай

Невероятни СНИМКИ на най-тайните и изолирани острови

Ако има нещо, което отправилите се на почивка желаят повече от всичко друго, това е опцията да се измъкнат от всекидневието си. Разбира се, ужасно е да посещавате екзотични градове, най-хубавите музеи или удивителни забележителности. Понякога обаче в действителност желаете да изключите съзнанието си от всичко това и да се оставите на течението.

Особено в днешно време, когато технологиите не ни подсигуряват успокоение и тишина даже по време на почивката.

И точно тук в играта влизат островите. Те са това място, на което човек може да открие своя персонален парадайс.

Голяма част от тях обаче са мъчно налични заради някаква причина - най-често финансова. Така че не ни остава нищо друго, с изключение на да им създадем една виртуална, а не действителна обиколка.

Вижте невероятни фотоси на пет от най-тайните и изолирани острови в света:

Ако сте подготвени да извършите пътуването от континента, можете да посетите невероятното парче земя, наречено Голям бариерен остров, който е дом на единствено 1000 души.



Разположен е във външния залив Хаураки, в Нова Зеландия, на 100 километра североизточно от центъра на Окланд. С повърхност от 285 квадратни километра, той е шестият по величина остров в страната.



Островът в началото е експлоатиран поради неговите минерали и дървета каури, а селското стопанство е мощно лимитирано. По-голямата част от острова (около 60% от общата площ) е естествен запаса.

Колумбийският остров Пловиденшъл, или Isla de Providencia, е планинско парче земя от Карибите, част от архипелага Сан Андрес, Провиденция и Санта Каталина. Той е ситуиран по средата сред Коста Рика и Ямайка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР