Ако фирмата ви и професията ви го позволява, навярно от

...
Ако фирмата ви и професията ви го позволява, навярно от
Коментари Харесай

Тези трикове ще ви улеснят живота, ако работите от къщи

Ако компанията ви и специалността ви го разрешава, вероятно от много време работите от у дома поради пандемията от ковид.

Това може да е голямо преимущество - спите до по-късно, не се приготвяте за излизане, не се постанова да стоите в трафика или да сте в претъпкания рейс, може да спестите пари от хранене и кафета, както и да работите, до момента в който си лежите на топло.

Но за по-социалните хора тази изолираност може да е странна и те да се почувстват леко самотни, в случай че живеят сами. Ето и някои препоръки по какъв начин да извършите работата от вкъщи по-успешна и ефикасна, и по какъв начин да не се чувствате самотни.

Почистете

Сега е наложително да се съблюдава доста добра хигиена. Почистете мястото, от което работите най-често - бюрото, масата в хола, кухненската масичка и така нататък Трябва да дезинфекцирате и да работите на чисто място, което не е разбъркано - в случай че е доста разбъркано, вие губите фокуса си.

Не смесвайте релакс и работа

Изкушаващо е да работите от леглото, изключително заран, когато още ви се спи, само че не е целесъобразно да го вършиме. Може да го извършите за малко, само че е хубаво мястото за работа и мястото за отмора да са 2 разнообразни места и да не се смесват. Ако си почивате в леглото или на дивана пред тв приемника - работете на бюро или на кухненската маса. Свързвате леглото и дивана с развлечения и релакс, тъй че още веднъж ще загубите фокус, а може и да ви се доспи.

Намерете комфортен стол

Ако работите на бюро или маса, значимо е да си вземете комфортен стол. На дивана или леглото се прегърбвате, не е целесъобразно да работите от там. Вземете си най-удобния мек стол с хубава облегалка. Ако нямате, може да си поръчате, изключително в случай че ще работите от у дома за дълъг интервал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР