Ако допреди няколко години въпросът Коя книга слуша последно? звучеше

...
Ако допреди няколко години въпросът Коя книга слуша последно? звучеше
Коментари Харесай

Коя книга слуша последно?

Ако допреди няколко години въпросът " Коя книга слуша последно? " звучеше меко казано екзотично, то през днешния ден наподобява изцяло в реда на нещата. Хората, които са привикнали да извършват няколко задания по едно и също време, могат уместно да оценят сходно облекчение. Аудио книгите бързо се трансфораха в решение за забързаното всекидневие , в което времето към този момент е най-луксозната стока. Вместо мислено да прехвърляме дилемите, които ни остава да свършим, до момента в който пазарим, готвим или разхождаме кучето, може просто да изслушаме някоя книга.

Впечатляващ избор от заглавия предлага приложението Storytel - над 300 000 аудиокниги , електронни книги, подкасти и аудио сериали. Голямото многообразие от формати и жанрове разрешава на всички места и когато и да е да открием подобаващото за нас заглавие - от класики и бестселъри, през завладяващи романи, до трилъри и вдъхновяващи биографии.

Винаги е плюс да можеш да откриеш още една добра история за слушане или четене. А като стана дума за плюсове - потребителите на Lidl Plus имат преимуществото от 13-ти септември до 13-ти октомври да задействат изцяло безвъзмезден тестови интервал за Storyte l. За задачата е належащо единствено да основат профил на . Общите условия за потреблението на Storytel могат да намерят.

И до момента в който слушаме определеното заглавие, може небрежно да прегледаме настоящите преференциални оферти в Lidl Plus , с цел да продължим да печелим до момента в който пестим. Всичко за партньорската стратегия на Lidl Plus , настоящите сътрудници и съответните преимущества, може да бъде открито в секция " Партньори на самото приложение или на:. Между другото тъкмо тук открихме информация и за още един нов сътрудник на Lidl Plus с още преференциални оферти - веригата аптеки Sohparamacy.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР