Ако до приемането на бюджета за догодина не бъдат задействани

...
Ако до приемането на бюджета за догодина не бъдат задействани
Коментари Харесай

Каракачанов: Има напрежение в коалицията

Ако до приемането на бюджета за следващата година не бъдат задействани точки в управническата стратегия на държавното управление, препоръчани от Обединените патриоти, ластикът ще се скъса.

Думите са на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, ден след общото му изказване с премиера за положението на обединението.

Каракачанов сподели, че напрежение в обединението има и уточни 11 точки от програмата, препоръчани от него и Обединените патриоти, по които нямало развиване – да вземем за пример минимална пенсия от 300 лева, военно образование в учебните заведения, доброволна военна работа и идея за интеграция на ромите.
ГЕРБ и Патриотите реализираха компромис в името на обединението Темата за съдружния мир изненадващо беше повдигната сред дребния и огромния сътрудник и в чужбина
Според Каракачанов не било обикновено като вицепремиер по сигурността да научава от медиите за " неща, които прави Министерство на вътрешните работи ", а точно такава била наклонността през последната година.

" Ластикът в действителност е обтегнат. Аз не желая да го късам, само че той ластикът си има своя фаза на извънредно обтягане и по-късно изплющява нанякъде. Той ще се скъса самичък, кво да го пусна аз. Аз не съм се женил за Министерството на защитата или изобщо за министерски пост ", разяснява Красимир Каракачанов.

От държавната пресслужба обявиха, че министър председателят разяснява през вчерашния ден задоволително ясно положението на обединението и че няма нова обстановка, която заслужава нов коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР