„Ако действително имам предложение, най-малко ще се явя с костюм,

...
„Ако действително имам предложение, най-малко ще се явя с костюм,
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Ако имах предложение за министър, щях да сложа костюм

„ Ако фактически имам предложение, минимум ще се явя с костюм, тъй като не бих позволил сега, в който нещо е публично, да си разреша да вървя по различен начин”. Това сподели в студиото на „ Денят на живо” Любомир Дацов, който е някогашен зам.-министър на финансите и чието име е едно от спряганите за финансов министър в възможен предстоящ експертен кабинет.

Той изрази страдание, че „ Има подобен народ” не е съумяла да сформира държавно управление с министър председател Николай Василев. Дацов удостовери, че е бил номиниран за министър на стопанската система в проектокабинета „ Василев”, а мястото на финансов министър е било „ заето” от Асен Василев.

„ Още тогава държавното управление щеше да влезе с работеща стратегия за ръководство. Казвам го, тъй като шест месеца по-късно отишлото си държавно управление нямаше стратегия за ръководство, нямаше и съответна концепция за реформи”, съобщи някогашният зам.-министър на финансите. Той акцентира, че съгласно него нещата в сегашния парламент към момента не са изчерпани.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР