Ако човек гледа този филм ще чуе признанията на хора,

...
Ако човек гледа този филм ще чуе признанията на хора,
Коментари Харесай

Грозев пред bTV за филма „Навални“: Ставаш свидетел на програмата за убийства на Русия


„ Ако човек гледа този филм ще чуе признанията на хора, които са част от тази. По-различно е да го видиш, да го чуеш и да повярваш, в сравнение с в случай че някой ти го споделя “. Това сподели в изявление за bTV проверяващия публицист Христо Грозев за кино лентата „ Навални “.

Филмът наблюдава пътя на съветския опозиционер Алексей Навални и опита за неговото ликвидиране с бойно отровно вещество през лятото на 2020 година Той за писмено кино, а преди този момент получи и премия от БАФТА.

„ По-голяма част от публиката е осведомена с фактологията към отравянето на Навални от група елитни офицери от тайните служби на Русия. Ако на мен някой единствено ми беше разказвал тази история, или я бях прочел като текст, щях да имам подозрения – в 21. век една страна да убива личните си жители по последователен метод, подготвяйки това години наред “, разяснява още Грозев.

Журналистът посочи, че ще употребява вниманието ориентирано към кино лентата, с цел да бъдат сложени по прожекторите и други следствия на публицистите от Bellingcat. Сред тях са дейностите на съветските специфични служби в страни, Чехия, германия и Франция.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР