Ако често се чувствате изтощени, безразлични, уморени и постоянно обезсърчени,

...
Ако често се чувствате изтощени, безразлични, уморени и постоянно обезсърчени,
Коментари Харесай

Ето как да прекадите къщата, за да тръгне животът ви към по-добро

Ако постоянно се чувствате изтощени, безразлични, изтощени и непрекъснато обезсърчени, тогава е време да прогоните отрицателната сила и да живеете по-добре и по-красиво още през днешния ден!
Прочетете тези елементарни инструкции и още през днешния ден членовете на вашето семейство ще бъдат по-щастливи.
Древните славяни имали изпитан способ, който и до през днешния ден се ползва сполучливо. Те забелязали, че тамянът, който гори, има лековит резултат върху целия дом и хората, които живеят в него.
Тамянът има доста прелестен и релаксиращ мирис, когато се възпламени пушекът отива към тавана – това символизира и показва нашите молебствия, адресирани към Бога.

Всичко, от което се нуждаем, с цел да отблъснем негативната сила от вкъщи и да върнем светлината: тамян, восъчна свещ и религия в Бога.

Ако напоследък не се чувствате добре, усещате негативна сила във вашия дом и неприятна атмосфера на заболявания и кавги, е време да приложите този дребен, елементарен обред. Вземете тамян и го запалете, по-късно минете през цялата къща и към къщата, в случай че имате двор.
Тамянът се употребява и в ароматерапията, тъй като със своя мирис оказва помощ на хората при заболявания като:. В ароматерапията се употребява и за лекуване на нервност, напрежение, дискомфорт.
Когато със разпален тамян минете през цялата къща, вършиме енергийно разчистване и по този метод прогонвате негативната сила.
Много е значимо, когато организирате този обред, къщата да бъде чиста и подредена, а вие би трябвало да сте си взели душ, с цел да може изцяло да елиминирате отрицателната сила. По този метод се прави цялостно разчистване.
Това филтриране следва да се прави всеки месец и по този метод да се предпазите от всички типове отрицателна сила.

Когато прекадявате къщата, би трябвало да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и да разсъните вашата вътрешна сила и мъдрост.

Ако сте тъжни и не се чувствате добре или в случай че се колебаете за нещо, или се разкайвате, запалете свещ и нейният пламък ще разсее неприятните мисли.
Пламъкът на свещта ще ви освободи от напрежението и някои от проблемите, които ви тревожат.
Хората в античен Египет вярвали, че гледането в пламъка на свещта оказва помощ да се свържете с Бога.
Свещите имат доста релаксиращ и успокоителен резултат, тъй че, в допълнение към религиозните молебствия, те се употребяват за медитация, спа центрове за отдих или за романтика.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР