Ако Борисов не спечели изборите с манипулации, той вече подготвя

...
Ако Борисов не спечели изборите с манипулации, той вече подготвя
Коментари Харесай

Манолова: Ако Борисов не спечели изборите, режисира политически хаос в страната

Ако Борисов не завоюва избори те с операции , той към този момент приготвя и режисира политически безпорядък в страната. За него идните избори са на живот и гибел. Той не може да завоюва избори те по почтен метод, по тази причина беше анулирано машинното гласоподаване преди локалните избори , по тази причина се впрягаше целият ъндърграунд да купува гласове в столицата.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

Тя съобщи, че „ Изправи се.БГ “ е подготвена за избори те и си слага високи цели – да бъде измежду първите четири политически сили. По думите й 4 април ще е популярен ден за демократите, в който ще се освободим от Бойко Борисов.

Манолова беше безапелационна, че „ Изправи се.БГ “ под никаква форма и по никакъв мотив няма да прави коалиция с ГЕРБ и прикани останалите политически сили да заявят с кого ще се коалират.

Още един ден на това държавно управление на власт прави България най-бедната, най-болната, с най-висока смъртност, с от ден на ден фалиращи компании и фамилии поради тоталната липса на ограничения за поддръжка на хората и на дребния и междинния бизнес, безапелационна е Манолова.

По думите й ЦИК извършва мокра поръчка на Борисов в проектите му за политически безпорядък и съзнателно вкарва жителите в подвеждане за Изборния кодекс. Абсурдна и рискова е тезата на ръководителя и на представителя на ЦИК, че контролните разписки от машинното гласоподаване би трябвало да бъдат ръчно преброявани по партии и преференции, това обезсмисля машинното гласоподаване и отваря врата за същите, както и до момента операции при преброяването. С тези си изказвания ръководителят и представителят на ЦИК са в цялостно нарушаване на Изборния кодекс. Въпреки че знаят, че като завърши изборният ден, се опаковат разписките, отстраняват се от масата за преброяване и остава машинният протокол и двамата не престават да настояват, че трябвало да има ръчно броене на контролните разписки, сподели Манолова.

Седмицата пролонгация на датата на избори те е късмет за институциите да покажат политическа воля, че са подготвени да провеждат почтени избори. На консултациите при президента видяхме какъв брой неподготвени са до степен на бойкот и на протест на избори те, акцентира ръководителят на „ Изправи се.БГ “.

Тя е безапелационна, че жителите би трябвало да дадат отпор на манипулирането на избори те, по тази причина „ Изправи се.БГ “ поддържа основаването на гражданска ЦИК с редом наблюдаване на избори те и преброяване на резултатите.

Ако в София имаше обединяване , в този момент Фандъкова нямаше да ръководи и да се изяснява за пропадналите тротоари за милиони левове. Обединението е ключът да не допуснем Борисов четвърти мандат. Това е единственият метод, по който може да бъде разграден моделът, окопал се от 11 години. С протегната ръка сме и към „ ИТН “ и към Демократична България, както и към всички субекти, които желаят да се спре корумпираното ръководство, съобщи Манолова.

Тя уточни, че Борисов се опасява от гласуването по пощата за българите в чужбина, от видеонаблюдението, от машинния избор и от равния достъп на извънпарламентарните сили до медии, тъй като не може да печели избори по почтен метод. Манолова се обърна с зов: „ Граждани, гласувайте! Само висока изборна интензивност може да смъкна това ръководство! “

„ Изправи се.БГ “ в композиция с Отровното трио сме опция на едноличния модел на Борисов и опция в поддръжка на елементарните хора. В „ Изправи се.БГ “ сме оставили идеологическите разправии на партийните секретари, отвън нашите структури. Всеки е свободен да се дефинира като ляв и десен, само че за нас по-важни са проблемите на хората – фрапантно увеличение на приходите, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за дребния бизнес, отпор на монополите, рационализация на стопанската система, дълбока правосъдна промяна, зелените дела и изключително проверка на 11-годишното ръководство на Борисов. И членовете на ГЕРБ , и членовете на Българска социалистическа партия получават 300 лева пенсия. Това ляво или дясно е? Корупцията лява или дясна е? Това, че сме най-бедни в Европа ляво или дясно е, попита Манолова.

Попитана за коалиция към ГЕРБ или към Българска социалистическа партия, тя сподели, че това биха били обединения към статуквото, до момента в който „ Изправи се.БГ “ ще работи за болшинство на почтените и обединяване против статуквото.

Тя назова „ вулгарна “ и „ очерняща “ акцията с персонални нападки и обиди против себе си и фамилията си в един от кафявите уеб сайтове, официоз на властта и добави, че е завела шест каузи за 300 хиляди лева за лъжите по неин адрес в тези канали. Манолова уточни, че изрично не дават отговор на истината изказванията в тях, че Бойко Борисов я е избавил от рак посредством интервенция в Германия и благодари поименно на българските лекари, които са я лекували. Тя опроверга и погрешната информация в тези канали, че се развежда и обърна внимание, че след избори те ще се направи цялостна проверка на обществените средства, които държавното управление е наливало в тези канали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР