Akasa съобщи за разширяването на гамата от процесорни охладителни системи

...
Akasa съобщи за разширяването на гамата от процесорни охладителни системи
Коментари Харесай

Akasa анонсира процесорните охладители с течност Venom R10 и Venom R20 с RGB подсветка

Akasa заяви за разширението на гамата от процесорни охладителни системи от премиум-клас Akasa Venom . Както стана известно от нашите задгранични сътрудници, взискателните консуматори за своите мощни геймърски конфигурации ще получат процесорните охладители с течност от затворен вид Akasa Venom R10 и Venom R20 . Разликите сред двата продукта се крият в размерите на радиатора: 120 х 120 мм за модификацията R10 и 240 х 120 mm – за R20 .



И двете устройства употребяват контактен блок с вградена помпа. Горната му част е направена от черна матова пластмаса, а върху капака се намира логото на серията Venom към този момент с многоцветни RGB LED диоди. Осветлението се зарежда от 4-pin RGB  конектора на дънната платка. Обявена е съгласуемост с стратегиите ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion и MSI Mystic Light RGB.



Трябва също да се каже, че производителят не е окомплектовал Akasa Venom R10 и Venom R20 с фирмени 120-мм вентилатори за монтаж върху радиаторите. Така, че в случай че е належащо, ще се наложи да се купят настрана. Контактният блок разрешава прибавянето на два вентилатора с PWM-контролер.



Водните охладителни процесорни системи са съвместими с множеството модерни сокети, измежду които са AM4, AM3(+), FM2(+), LGA2066, LGA2011(v3), LGA115x. Разработчикът към този момент не прецизира цената, както и датата на доставките на Akasa Venom R10 и Venom R20 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР