Академия BULATSA подновява изпитите за нови ръководители на полети. Желаещите

...
Академия BULATSA подновява изпитите за нови ръководители на полети. Желаещите
Коментари Харесай

Академия BULATSA поднови приема за нови ръководители на полети

Академия BULATSA възобновява изпитите за нови ръководители на полети. Желаещите да подадат документи за есенния асортимент, могат да го създадат до 17. 00 ч. на 30 октомври.

Поради обстановката с Коронавирус 19, управлението на BULATSA анулира пролетната сесия, само че приемът и обработката на документи не е спирал.

Икономическата рецесия в резултат на пандемията се отрази съществено на транспортния бранш и това наложи BULATSA да преразгледа проектите си за бъдещето, само че реши да продължи подборите за ръководители на полети, въпреки и с леко съкращаване на нужните бройки.

Стремежът е да се продължи практиката за осъществяване на два подбора годишно, напролет и есента.

Академия BULATSA е част от Директива за птиците „ Ръководство на въздушно придвижване “ и е единствената сертифицирана в България организация за образование на ръководители на полети, според условията на Европейския съюз и използваното национално законодателство.

Обучението на утвърдените претенденти продължава към година и половина, като през този интервал за тях е обезпечена стипендия.

При сполучливо довеждане докрай на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за дееспособност, които дават отговор на откритите интернационалните стандарти и могат да стартират да практикуват специалността.

Желаещите да работят като ръководители на полети би трябвало да са на възраст до 30 години, с висше обучение, минимална просветителна степен „ бакалавър “ (без значение от специалността) и положително притежаване на британски език – равнище B2.

Всеки, който не има годен документ за равнище, ще може да се яви на безвъзмезден тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас.

При подбора на претенденти BULATSA употребява тестванията FEAST и WOMBAT. Ако психомоторните проби са несполучливи, претендентът ще бъде допускан наново до идващ асортимент, след не по-малко от 24 месеца от датата на предходното явяване, само че не повече от две явявания на всеки от тестванията.

Повече информация за обособените стадии на изпитите може да намерите на уеб страницата на BULATSA –.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР