Академик Пловдив допусна домакинска загуба от Левски в деветия кръг

...
Академик Пловдив допусна домакинска загуба от Левски в деветия кръг
Коментари Харесай

Омар Крайем: Всеки може да победи всеки

Академик Пловдив позволи домакинска загуба от Левски в деветия кръг от НБЛ, а ето по какъв начин баскетболистът Омар Крайем разяснява провалянето.

„ Започнахме добре дуела. Искахме да спечелим и скърбя, че не го направихме. Радвам се, че съумях да играя повече време, тъй като беше значимо да си върна ритъма. Нашият треньор ни приготви прелестно за дуела. Бяхме подготвени да този мач и организирахме цяла седмица доста положителни тренировки, само че Левски съумяха да се съберат и да създадат доста добра трета четвърт и направляваха второто полувреме. Стартирахме доста неприятно сезона, само че имаше и доста други фактори като непрекъснатите травми в тима. Мисля, че се подобряваме и израстваме. 
 Пета победа за Левски в НБЛ Пета победа за Левски в НБЛ
В тази лига би трябвало да си съсредоточен през всичките 40 минути. Всеки може да победи всеки. Трябва да покажем по-добри игри и съм оптимист, че това ще стане и ще стартираме да побеждаваме. “, съобщи Крайем. 

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР