Airbnb включи 45000 исторически сгради от Обединеното кралство, Испания, Германия,

...
Airbnb включи 45000 исторически сгради от Обединеното кралство, Испания, Германия,
Коментари Харесай

Airbnb включи в портфолиото си 45000 исторически сгради в Европа

Airbnb включи 45000 исторически здания от Обединеното кралство, Испания, Германия, Италия и Франция в портфолиото си. Стартът на новата категория „ Исторически домове ” показва уговорката на компанията към културния туризъм и желанието й да улесни клиентите си да се потопят в богатото завещание на Стария континент. Сред знаковите здания са дворецът Weissenstein в Германия и Villa Balbiano в Италия.

„ С над 45 000 исторически домове, препоръчани в Airbnb, клиентите ни ще могат да изживеят и да се насладят на историческото благосъстояние и многообразие в Европа. С увеличеното търсене на пътувания надалеч от горещите туристически точки и посредством партньорства с асоциации за завещание, можем да подкрепим устойчивото пътешестване, тъй че повече хора да се допрян до богатата история, която прави Европа толкоз специфична и неповторима “, акцентира Еманюел Марил, районен шеф на Airbnb.

Базираният в Сан Франциско брокер е дарил 10 млн. евро на разнообразни организации във Франция, Англия, Испания, Италия и Германия за възобновяване на някои от най-забележителните здания и за поощряване на културния туризъм на континента. Така да вземем за пример с поддръжката на Airbnb е възобновена изоставена „ къща за 1 евро ” в историческия град Самбука край Агридженто, Сицилия. Поставено е началото на Академията за завещание, която ще дава специфичен инструментариум, подготвени и препоръки на притежатели на исторически здания във Франция, Италия и Испания.

Около 70% от историческите домове в Airbnb в Европа са в извънградски региони, като над 92% от отзивите са с 5 звезди.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР