Airbnb обяви пълна забрана за партита, съобщава CNBC. Преди 2

...
Airbnb обяви пълна забрана за партита, съобщава CNBC. Преди 2
Коментари Харесай

Airbnb въведе пълна забрана за партита в имотите

Airbnb разгласи цялостна възбрана за празненства, оповестява CNBC. Преди 2 години, при започване на пандемията, компанията за краткосрочно отдаване на парцели вкара краткотрайно ограничаване. Сега са неразрешени вечно „ разрушителни празненства и събития “, които включват обществени предложения. „ Къщите за празненство “, които хората резервират за огромни събитие единствено за една нощ, също ще останат неразрешени за непрекъснато.

Компанията наложи възбрана за празненство къщи и вкара няколко функционалности за сигурност през 2019 година, откакто петима души бяха убити при пукотевица в едно от резеврираните жилища. През 2020 година Airbnb вкара възбрана за всички страни, защото пандемията удари бизнеса на компанията.

Airbnb сподели, че откогато ползва политиката си от август 2020 година, следи спад от 44% спрямо миналата година в % на отчетите за празненства. Временната възбрана се оказа ефикасна и през днешния ден ние публично кодифицираме възбраната като наша политика “, сподели компанията в обява в блога си.

Заради метода на работа на компаниите за краткосрочно наемане, те не постоянно могат да спрат провеждането на празненства. Понякога гостите могат сами да се записват в отдалечени парцели, до момента в който притежателят отсъства, и да поканят толкоз хора, колкото желаят.

Компанията сподели, че гостите, които се пробват да нарушат разпоредбите, ще се сблъскат с последици, вариращи от прекъсване на акаунта до цялостно унищожаване от платформата. През 2021 година, да вземем за пример, повече от 6600 посетители бяха спрени от Airbnb поради нарушение на възбраната за образуване на празненства.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР