Air New Zealand е обявена за най-добрата авиокомпания в света

...
Air New Zealand е обявена за най-добрата авиокомпания в света
Коментари Харесай

Най-добрите авиокомпании за 2020 г. според AirlineRatings - slava.bg

Air New Zealand е оповестена за най-хубавата самолетна компания в света за 2020 година в Airline Excellence Awards, проведени от AirlineRatings.com.

Миналогодишният победител - Singapore Airlines, зае второто място в класацията, оповестява CNN.

Qatar Airways е самолетната компания с най-хубава бизнес класа поради неповторимия си Qsuite. Тя завоюва и купата "най-добър кетъринг на борда ".

Наградите се раздават въз основа на 12 основни критерия, които включват възраст на флотилията, оценки на пасажери, доходност, капиталов рейтинг, предложение на артикули и други.

В класацията на най-хубавите самолетни компании в света за 2020 година All Nippon Airways е на трето място, а австралийският транспортьор Qantas е четвърти. На пето място е Cathay Pacific. Вижте топ 20:

1. Air New Zealand

2. Singapore Airlines

3. All Nippon Airways

4. Qantas

5. Cathay Pacific

6. Emirates

7. Virgin Atlantic

8. EVA Air

9. Qatar Airways

10. Virgin Australia

11. Lufthansa

12. Finnair

13. Japan Airlines

14. KLM

15. Korean Airlines

16. Hawaiian Airlines

17. British Airways

18. Alaska Airlines

19. Delta Air Lines

20. Etihad Airways

От AirlineRatings.com, основани в Австралия, декларират, че са избрали Air New Зеландия за победител през 2020 година поради „ неведнъж награждавани нововъведения в полета, оперативна сигурност, екологично водачество и мотивация на личния състав “.

Авиокомпанията също по този начин прибира премията поради това, че има най-хубава премиум икономична класа за втора поредна година.

Вижте през какво минават кандидат-стюардесите в КитайКрасивите усмивки и съвършените стойки на тези девойки са резултат на доста часове интензивни тренировки и упорита работа

Наградата за най-хубава първа класа още веднъж се връчва на Singapore Airlines поради жилищата на борда на A380, които са „ проектирани по този начин, че да бъдат еквивалентни на дребни хотелски стаи “.

Qantas разполага с най-хубавите салони, до момента в който Emirates - с най-хубавото развлечение по време на полет.

Победителите в категорията нискотарифен транспортьор са JetBlue (Америки), Wizz (Европа), AirAsia/AirAsia X (Азия/Тихия океан) и Air Arabia (Близкия изток/Африка).

Delta Air Lines (Америка), Lufthansa (Европа), Emirates (Близкия изток/Африка) и Cathay Pacific (Азия) са посочени като топ превозвачи на дълги дистанции.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР