Ах, Лято. Топлото време и слънцето ни подканват да излезем

...
Ах, Лято. Топлото време и слънцето ни подканват да излезем
Коментари Харесай

12 достъпни места, до които да отидете това лято

Ах, Лято. Топлото време и слънцето ни подканват да излезем от града и да се насладим на доста заслужена отмора, само че истината е, че цените са склонни да скочат през това време на годината. Но не се опасявайте, скитници! За благополучие, има един свят на комфортни за портфейла горещи точки, които оферират всичко, от което се нуждаете, за идеално бягство от градската атмосфера, без да употребявате кредитните си карти. Независимо дали търсите завършения с адреналин или просто да се отпуснете на пясъка с маргарита, ето няколко евтини, само че привлекателни за пътешестване дестинации, идеални за едно незабравимо лятно бягство.
Моаб, Съединени американски щати
Безкрайната опция за завършения заобикаля всички страни на града, където безстрашните пасажери се любуват на спиращи дъха естествени чудеса, зашеметяващи гледки и голям брой пътеки за туризъм и колоездене. Можете да останете в хижа в града, или в действителност да спестите пари и да се потопите изцяло в региона като спите под звездите в къмпингите, които се намират през близкия Национален парк Arches или Canyonlands National Park.
Алгарве, Португалия
Най-южният район на Португалия, Алгарве, е дом на пясъчни заливи, зашеметяващи златни плажове, скалисти скали, очарователни риболовен селища и скална храна и нощна сцена (опитайте Дом Родриго, обичаен десерт в Алгарве). Полетите са евтини, настаняването и храна са налични и има задоволително атракции и забележителности, които няма да ви костват нищо.
Шри Ланка
Страхотна приказка от дъждовни гори, красиви плажове, антични будистки руини и екзотична дива природа. Тази дребна островна нация предлага изключителни завършения без високи цени.
Канарски острови
Един испански архипелаг, намиращ се край крайбрежията на Западна Африка, тези тропически тропически острови могат да бъдат известни със своите приморски курорти, само че те оферират свят от екзотични гледки и авантюристичен действия, които също са приятни и за портфейла. Разходка през вулкани, взор към звездното нощно небе,гъсти гори и праисторически забележителности, вкусни локални ястия и доста други.
Пуерто Рико
След опустошителните последствия от урагана Мария този жив карибски остров приветства туристите с отворени прегръдки. Закотвени в тропически гори, екзотични плажове, колоритни села и вкусна локална кухня, Пуерто Рико е детска площадка на търсещия парадайс. Можете да намерите стилни къщички на първа линия в Airbnb за по-малко от 100 паунда на вечер.
Амалфийското крайбрежие
Простирайки се на малко повече от 31 благи по южния завършек на Италия, крайбрежието на Амалфи е чудовищна приказка от пастелни цветни приморски градове, преносими лозя, гробове от скалисти скали и стръмни скали, потапящи се право в Средиземно море. Тази дребна част от парадайса предлага една мечтана дестинация. Що се отнася до храната, неаполитанската пица е била измислена тук, тъй че се подгответе за най-вкусната пица, която в миналото сте яли.
Хърватска
От арктическия град в Дубровник до водопадите на Национален парк " Плитвишки езера ", Хърватия е изпълнена с чудеса. Докато тази балканска нация е една от най-евтините европейски ваканционни дестинации, тя няма дефицит на хубост и естествена привлекателност; в действителност страната е формирана от поредност прелестни острови, всеки със своя лична характерност и атракции.
Карпатос, Гърция
Този прелестен гръцки остров е прочут като един от минимум комерсиализираните в Гърция, предлагащ същите кристално сини изгледи и обаяние от остарелия свят, както и неговите по-популярни (и скъпи) сътрудници. Проучете античните руини, се насладете на слънчевите лъчи на белите пясъчни плажове или отидете до морето за шнорхел, гмуркане и уиндсърф.
Тихоокеанско странствуване
Какво крещи ЛЯТО повече от шофиране по трагичното крайбрежие на Съединени американски щати? Всичко, от което се нуждаете, е време и малко пари за газ и сте подготвени за най-хубавото пътешестване през лятото. Започнете пътуването си до зашеметяващите плажове на La Jolla и се отправете към превъзходните Redwoods в Северна Калифорния, преди да преминете на държавната линия на Орегон и да стигнете до Вашингтон.
Албания
Стари руини от хилядолетия, тюркоазени океани, незабранени плажове, средновековни крепости, пресни морски блага.,, Албания има всичко. Не единствено, че е дом на изключителна хубост, жива просвета и другарски настроени локалните поданици, само че също по този начин е една от най-достъпните туристически дестинации в Европа.
Йелапа, Мексико
Предвид красивите си плажове, тропически климат и близостта до Съединени американски щати, Мексико е една от най-популярните летни дестинации за американци. Но това може да значи и битка с тълпата, с цел да получите първокласно място за плаж - в случай че не отидете в Йелапа, прелестен и спокоен плажен град по блестящия Bahía de Banderas. Известна като най-добре защитаваната загадка в Мексико, Йелапа предлага спокойна атмосфера, сладки плажове и някои от най-пресните морски блага в близост.
Шотландия
От крепости до езера и от буйни хълмове до зашеметяващи планини Шотландия е обаян свят с богата история и другарски настроени поданици. Също по този начин е доста по-евтино в съпоставяне със съседите, само че предлага някои от най-невероятните естествени гледки в Европа.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР