Агрион“ дава по 30 лв. на дка над договорената ценаЦените

...
Агрион“ дава по 30 лв. на дка над договорената ценаЦените
Коментари Харесай

Продавайте земя сега, по-късно цената може да падне

„ Агрион “ дава по 30 лева на дка над контрактуваната цена

Цените на земята сега са в равновесие по отношение на предходната година. Те обаче може и да паднат през 2022 година. Това предизвестяват специалисти в недвижимите парцели. Причината е, че много купувачи сега изчакват, с цел да видят накъде ще се развие пандемията. Друга причина за запаси са все по-сериозните проблеми с напояването на земеделските площи, както и цените на торовете, които удариха галактически равнища.

Това значи, че в случай че сте решили да попълните фамилния бюджет с пари от наследствените ниви, в този момент е точният миг да търсите покупател. Все още цените са на равнищата от предходната година, само че това може да се промени внезапно в идващите месеци, предизвестяват експертите.
свързани новини4219на 17.08.20218592на 09.04.2021
Тези, които са решили да продават, могат да се възползват от неповторимата промоция за изкупуване на ниви на най-голямата компания за ръководство на аграрни активи, „ Агрион “. До 17 декември, сдружението ще заплаща по 30 лева на дка над контрактуваната пазарна цена. Това значи, че в случай че терените са към 10 дка, продавачите ще получат по 300 лева в допълнение, над контрактуваната цена.

Другото преимущество е, че

това може да стане съвсем напълно цифрово.

Ако сте решили да продавате или просто да разберете цената на земята си, можете да извършите това на уеб страницата на водача в покупко-продажбите със аграрни терени „ Агрион “ https://www.agrion.bg/sell/ без това да ви коства нищо.

„ С тези средства желаеме да помогнем на притежателите на аграрни земи в сложен миг. Пандемията остави без работа много хора. Продажбата на наследствени селскостопански парцели е метод да се добави фамилният бюджет, без да се търсят заеми от банки или други институции. Към тази промоция прибавяме и безвъзмездна оценка на земята, както и ускорени периоди за приемане на оферта – до 2 работни дни от подаването “- споделиха от пазарния водач.

За да се възползват от промоционалната оферта за

бонус 30 лева на декар

притежателите би трябвало да разгласят нивите си (или идеални елементи от тях) за продажба на Агрион, до 17.12.2021 година включително, а самата договорка може да се завърши и след този период. Бонусът е единствено за притежатели, физически лица. Сделки с медиатори са изключени. Заявки се одобряват на националния безвъзмезден телефон 080011166 или онлайн на https://www.agrion.bg/sell/

Експертите ползват самостоятелен метод към всяко едно питане, с цел да подсигуряват транспарантна и съответна цена. За разлика от други компании, „ Агрион “ не употребява метода на осреднена оценка за обещано землище, който изкривява ценообразуването, а образува цената на съответния парцел в сходство със особено основан логаритъм, включващ разнообразни съставни елементи.

Най-честата причина за продажба на земеделска земя е потребността от свежи пари, разясняват от „ Агрион “. Според тях, огромна част от притежателите на имоти са подготвени да продадат нивите си, вместо да аплайват пред банките за заеми, където процедурата е тежка и тромава и изисква обикалянето на разнообразни институции.

Друга съществена причина, за покупко-продажбите със земеделските земи, е нежеланието или невъзможността на притежателите да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени парцели живеят в огромните градове и нямат интерес да обработват земите си. Терените им са в отдалечени региони и постоянно парцелите за мотив за яростни правосъдни разногласия сред многочислените наследници. Попадналите в сходна обстановка притежатели съвсем постоянно се възползват от безплатните правни съвещания, които обезпечават опитните адвокати на Агрион.

Проучване сочи, че притежателите желаят да продадат своята земя на компании, които са потвърдили, че могат да се грижат за нея и по тази причина избират най-често „ Агрион “.

„ Агрион “ е най-разпознаваемият за частните притежатели бранд, занимаващ се с ръководство на аграрни земи. За близо 75 на 100 от притежателите на земи и над половината от арендаторите в страната сдружението е пожеланият сътрудник с цел да подписване на договорка за земеделска земя.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР