Агресия заради момче прояви седмокласничка от Основно училище „Васил Левски”

...
Агресия заради момче прояви седмокласничка от Основно училище „Васил Левски”
Коментари Харесай

Седмокласничка наби съученичка заради момче


Агресия поради момче прояви седмокласничка от Основно учебно заведение „ Васил Левски” в Ловеч. Това стана известно от обществените мрежи, където две клипчета на обстановката провокираха голям брой мнения. „ Героините” са Бистра и Даяна. Ученички, които по думите на шефа на най-голямото учебно заведение в града Илица Петрова до момента не са създавали проблеми. Агресивно настроена през вчерашния ден в междучасието след четвъртия час е била Даяна.

След обидните думи и викове Бистра, очевидно смутена, както се вижда се от клиповете, излита от класната стая. Среща се с Илица Петрова и думите на момичето пред шефа са, че Даяна я е била. Веднага класният началник вика и Даяна и води двете девойки при педагогическия консултант, където отива и Петрова. Още там ученичките се схващат, прегръщат се, извиняват се за това, което са създали.

„ Ясно демонстрираха, че осъзнават грешката си”, разяснява шефът на ОУ „ Васил Левски”. Същия ден е разговаряно с майката на Даяна, а през днешния ден – с родителите на Бистра. Според Петрова през днешния ден девойките към този момент са в естествени връзки. До този миг обаче Илица Петрова не знае, че обстановката е снимана с мобилни телефони. Разбира това от обществените мрежи.

„ Имам към този момент информация кой е снимал. Извикахме родителите и на двете момчета, снимали с телефоните си случая. Обяснихме им, че вместо да снимат, е трябвало да оказват помощ, тъй като към този момент не са толкоз дребни деца. Най-малкото е можело да разтърват двете момичета”, сподели шефът. Има единодушие от страна на родителите и на четирите деца – двете девойки и двете момчета, педагогическият консултант да работи със седмокласниците. Наказания ще има, уточни Илица Петрова, те ще са по предложение на класния началник.

Видео ТУК

Източник: www.dariknews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР