Агресия заради момче прояви седмокласничка от Основно училище Васил Левски

...
Агресия заради момче прояви седмокласничка от Основно училище Васил Левски
Коментари Харесай

Агресия: Седмокласничка наби съученичка заради момче

Агресия поради момче прояви седмокласничка от Основно учебно заведение „ Васил Левски ” в Ловеч. Това стана известно от обществените мрежи, където две клипчета на обстановката провокираха голям брой мнения.

„ Героините ” са Бистра и Даяна. Ученички, които по думите на шефа на най-голямото учебно заведение в града Илица Петрова до момента не са създавали проблеми. Агресивно настроена през вчерашния ден в междучасието след четвъртия час е била Даяна.

След обидните думи и викове Бистра, очевидно смутена, както се вижда се от клиповете, излита от класната стая. Среща се с Илица Петрова и думите на момичето пред шефа са, че Даяна я е била.

Веднага класният началник вика и Даяна и води двете девойки при педагогическия консултант, където отива и Петрова. Още там учничките се схващат, прегръщат се, извиняват се за това, което са създали.

„ Ясно демонстрираха, че осъзнават грешката си ”, разяснява пред Дарик шефът на ОУ „ Васил Левски ”. Същия ден е разговаряно с майката на Даяна, а през днешния ден – с родителите на Бистра. Според Петрова през днешния ден девойките към този момент са в естествени връзки.

До този миг обаче Илица Петрова не знае, че обстановката е снимана с мобилни телефони. Разбира това от обществените мрежи.

„ Имам към този момент информация кой е снимал. Извикахме родителите и на двете момчета, снимали с телефоните си случая. Обяснихме им, че вместо да снимат, е трябвало да оказват помощ, тъй като към този момент не са толкоз дребни деца. Най-малкото е можело да разтърват двете девойки ”, сподели шефът.

Има единодушие от страна на родителите и на четирите деца – двете девойки и двете момчета, педагогическият консултант да работи със седмокласниците. Наказания ще има, уточни Илица Петрова, те ще са по предложение на класния началник. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР