Агресивен германец нападна персонала на заведение в Слънчев бряг. Заради

...
Агресивен германец нападна персонала на заведение в Слънчев бряг. Заради
Коментари Харесай

Агресивен германец нападна клиенти и персонал в Слънчев бряг

Агресивен немец атакува личния състав на заведение в Слънчев бряг. Заради зачестилите произшествия с пияни туристи ръководещите готвят възбрана на бар кроуловете в курорта.

Този път случаят се случва при започване на вечерта. Още към 22 ч. 26-годишен немски екскурзиант, към този момент солидно почерпен, протяга ръка на момиче в заведение. След забележка от защитата, вместо да се усмири, почнал още повече да буйства.

Почерпеният екскурзиант се сбил поредно с шеф на заведението, барман и охранител.

Заведението на крайбрежната алея е част от алкохолните турове и личният състав е привикнал с гледката на пияни туристи, полицията – също.

" Поради ниските, може би, морални полезности на самите туристи, които са на наша територия, същите си разрешават да влизат в пререкания с личен състав на заведения, в това число с полицейски чиновници ", съобщи началникът на Охранителна полиция в Несебър Павел Колев.

Заради пиещите непрекъснато младежи, туристите с дребни деца заобикалят центъра на курорта.

Правителството счита, че е намерило решение – да забрани алкохолните турове.

" Има закон за митингите, за събранията, публичните събирания, по който е неразрешено събирането на огромни групи хора. Дайте в този момент да не изяснявам, ще намерим метод - който търси, намира метод ", разяснява Валери Симеонов, вицепремиер, отговарящ за туризма.

Именно евтиният алкохол и заниманията притеглят младежите в Слънчев бряг, признават туроператори.

Валери Симеонов насочи предизвестие към нощните заведение да внимават с шума, като пусна видео с една от паметните реплики от кино лентата " Вчера " – " Сега ше видите кон фасул яде ли? "

Симеонов е разгласил известието си в Туитър в 22.09 ч. нощес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР