Агенцията FPA Fairplay Agency, която представлява бившия халф на Левски

...
Агенцията FPA Fairplay Agency, която представлява бившия халф на Левски
Коментари Харесай

Хубчев и Павел Колев се скъсаха да хвалят бивш футболист на Левски

Агенцията FPA Fairplay Agency, която съставлява някогашния халф на Левски Давиде Мариани, разгласява къс клип за историята на прехвърлянето му от сините в Шабаб Ал Ахли за малко над 1,4 млн. евро. В него присъединяване вземат треньорът на Левски Петър Хубчев и изпълнителният шеф на сините Павел Колев, които засипват със суперлативи някогашния си футболист.

Хубчев, който по принцип е спестовен на похвали, твърди, че Мариани е футболист, който мисли само за тима, а не за себе си.

Интересен е и разказът на швейцареца, който споделя по какъв начин се е чувствал в дните към прекосяването му в дубайския клуб.

" Оставих същинско предизвикателство зад тила си. Трите дни преди прехвърлянето бяха като едно дълго денонощие. В последна сметка скочих на самолета след последния ми мач за Левски без изобщо да дремя. Отидохме първо в Цюрих, откъдето трябваше да си прибера някои неща, а по-късно заминахме за Дубай. Там също не спах, тъй като дойдох доста късно.

Медицинските проби пък бяха на идната заран доста рано. Винаги съм желал да играя за топ тим. Мисля, че в този момент съм в подобен и съм стимулиран както в никакъв случай през живота си.

Нищо не идва елементарно. Не можех да си показва, че ще получа такива условия. Със сигурност отново бих направил още веднъж всичко, което съм правил досега. Казаха ми, че Шабаб Ал-Ахли е класен тим. Мога да се развия във всички посоки - физически, механически, тактически”, споделя Мариани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР