Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществени поръчки за производство, доставка и

...
Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществени поръчки за производство, доставка и
Коментари Харесай

Обявени са обществените поръчка за пътни знаци и полагане на маркировка по републиканските пътища за следващите 4 години

Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва публични поръчки за произвеждане, доставка и монтаж на пътни знаци и за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища. Общата планирана стойност на поръчката за хоризонтална маркировка е 210 млн. лева без Данък добавена стойност, а за пътните знаци е 100 млн. лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване е 48 месеца или 4 години.

Двете публични поръчки са в 6 обособени позиции по регионите за обмисляне - Югозападен, Южен централен, Югоизточен, Североизточен, Северен централен и Северозападен. Кандидатите могат да подават офертите си до 20 април в тръжната процедура за доставка на пътните знаци и до 24 април в поръчката за реализатори на хоризонтална маркировка.

В обособена позиция №1 са републиканските пътища в Северозападен регион, в който са областите: Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен. 

В обособена позиция №2 са пътищата в Северен централен регион, в който са областите: Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра.

В обособена позиция №3 са пътищата в Североизточен регион, включващ областите: Варна, Добрич, Шумен и Търговище.

В обособена позиция №4 са пътищата в Югоизточен регион, в който са областите: Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол.

В обособена позиция №5 са пътищата в Южен централен регион, в който са областите: Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково.

В обособена позиция №6 са пътищата в Югозападен регион, в който са областите: Благоевград, Перник, Кюстендил и София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР