Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител

...
Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител
Коментари Харесай

До 12 януари се подават оферти за основен ремонт на близо 59 км от път II-99 Царево – Малко Търново

Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва социална поръчка за избор на реализатор на строително-монтажните действия при главния ремонт на 58,6 км от второкласния път II-99 Царево – Малко Търново (от км 58+000 км 117+000 по задание (от км 53+523,40 до км 112+173,28 по проект). Пътят е съществена връзка сред Царево и Малко Търново. По пътната артерия минава главният трафик от Южното Черноморие към Република Турция.

Участъкът, очакван за ремонт, стартира от кръстовището с път III-9901 Царево – Резово в Царево, минава през селата Изгрев и Кондолово и приключва при Малко Търново. Настилката на обособени места е мощно амортизирана с мрежовидни пукнатини, деформации и слягания. Освен ремонт на настилката и възстановяване на отводняването е планувано възобновяване и на четирите мостови уреди в пътната права.

Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 600 календарни дни и стартира от датата на сключване на протокол за разкриване на строителна площадка.

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 88 млн. лева без Данък добавена стойност и ще се финансира от държавния бюджет по стратегия „ Основен ремонт “ на АПИ. Срокът за подаване на офертите е до 12 януари 2023 година

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР