Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира обществени поръчки за избор на

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира обществени поръчки за избор на
Коментари Харесай

Стартират поръчка за ж.п. надлез на пътя Велико Търново - Дебелец

Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) започва публични поръчки за избор на реализатори на планиране, строителството и за контрол на нов жп надлeз при км 106+569 на път I-5 Велико Търново – Дебелец.

Това оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Индикативната стойност на плана е над половин милион лв., а средствата са от бюджета на организацията.

Съществуващото оборудване с дължина 30,6 м е на входа на Велико Търново, идвайки от Габрово и премоства жп линията Русе - Стара Загора. Въведено е в употреба през 1958 година

Новият мост ще бъде построен на мястото на съществуващия и ще бъде с по една лента за придвижване в посока. Освен оборудването ще бъдат реконструирани и секторите от двете му страни до свързването им със съществуващия път.

Прогнозната стойност на публичната поръчка за планиране и създаване на жп надлеза е 561 950 лева без Данък добавена стойност, а срокът за осъществяване е 250 дни, от които 70 дни са за правене на техническия план, а 180 календарни дни за строително-монтажните работи. Кандидатите могат да подават предложения си до 17.30 ч. на 1 октомври 2018 година

Индикативната стойност на поръчката за строителен контрол е 15 000 лева без Данък добавена стойност. Офертите се подават до 17.30 ч. на 27 септември 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР