Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира обществена поръчка за изпълнител и

...
Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) стартира обществена поръчка за изпълнител и
Коментари Харесай

Стартира обществена поръчка за изграждане на кръгово кръстовище при с. Труд

Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) започва социална поръчка за реализатор и за контрол при построяването на кръгово кръстовище при пресичането на път ІІ-64 Карлово - Пловдив при км 48+278 и път ІІІ-606 Строево - Труд. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".
С новото кръстовище при село Труд ще се усъвършенства сигурността при прекосяване на съществуващото към сегашния миг триклонно кръстовище и ще се понижат до най-малко предпоставките за пътно-транспортни катастрофи. Инвестицията е за близо 1,2 млн. лева и средствата са обезпечени от бюджета на АПИ.
Съществуващото кръстовище при 48-ми км на второкласния път ІІ-64 Карлово - Пловдив се намира на към 600 м от пътен възел „ Труд “ на автомагистрала ‚,Тракия “. В момента то не обслужва посоката Пловдив - Строево и придвижването по посока Пловдив - Строево - Голям Чардак се реализира през кръстовището при 46-ти километър в с. Труд.
Индикативната стойност на поръчката за реализатор на обекта е 1 168 000 лева без Данък добавена стойност., а за контрол - 23 400 лева без Данък добавена стойност. Срокът за подаване на офертите за реализатор е до 17:30 часа на 21 юни т. година, а за строителен контрол е 28 юни т. г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР