Агенция Митници“ е извършила проверка на данъчни складове в района

...
Агенция Митници“ е извършила проверка на данъчни складове в района
Коментари Харесай

Митничари запечатаха данъчни складове във „Винпром Карнобат”

Агенция „ Митници“ е направила инспекция на данъчни хранилища в региона на Карнобат за произвеждане на алкохолни питиета.

От организацията оповестяват за установени голям брой нередности по Закона за акцизите и данъчните хранилища, във връзка, с което ще бъдат подхванати дейности за застраховане на доказателствата посредством запечатване на обектите при първичен период от 48 часа, според реда на Данъчно-осигурителен процесуален кодекс.

Мярката може да бъде продължена с определение от способния съд, гласи известието.

Междувременно, чиновници на „ Винпром Карнобат ” алармират в обществените мрежи за напрежение в завода, който се намира сред селата Цирковски и Венец. Във „ Facebook ” група на град Карнобат е оповестено видео, в което се вижда, че служащите не могат да влязат в обекта, осведоми БТВ. В региона има чиновници на Агенция „ Митници ”. Според хората, държавните чиновници желаят да затворят завода за произвеждане на алкохол.





На 5 септември прокуратурата влезе в фирмите на Миньо Стайков – „Топаз мел“, „Винпром Карнобат“ и „Сис индустриийс“. При акцията беше арестуван самият Стайков и още 9 души.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР