Агентът на може би най-големия талант в българския футбол към

...
Агентът на може би най-големия талант в българския футбол към
Коментари Харесай

Стана ясно в кой европейски гранд отива перлата на Ботев

Агентът на може би най-големия гений в българския футбол все още при юношите Никола Илиев – Калоян Иванов, разгласи пред Novapress, че младият нападател ще продължи кариерата си в италианския гранд Интер (Милано).
 Никола Илиев: Искат ме Интер, Ман Юнайтед, ПСЖ и Ювентус! Ботев (Пд) не е алтернатива за мен
Спортният шеф на „ нерадзурите “ персонално е щял да пристигна в Пловдив за довеждане докрай на договарянията с управлението на клуба, само че поради обстановката с ковид неговото идване не се е състояло.

Припомняме, че младокът бе на крачка от автограф с Аякс, откакто бе в Амстердам, защото е мечтан от няколко по-сериозни европейски гранда, които неотдавна изброи в изявление.

„ С Никола преценихме, че Интер е най-правилното място за него. Спортният шеф на тима щеше да пристигна в България, само че поради обстановката с ковид неговата аудиенция не се състоя. Ако всичко е наред той ще подпише с гранда от Милано през лятото. Ботев Пловдив няма да прибере единствено отплата, двете страни ще се схванат и всички ще бъдат удовлетворени “, разгласи Иванов пред нашата медия.

„ Да, бяхме покрай автограф с Аякс, само че в последна сметка ползата към Никола е в действителност доста огромен. Той към този момент изброи имената на тимовете, които го желаят. Няма смисъл да ги дублирам. Готови сме да се разделим с Ботев по естествения метод, няма никакви проблеми. От клуба също ще бъдат удовлетворени естествено “.

„ Имаше интерес и от Левски, ЦСКА и Лудогорец към Никола, само че въпреки всичко нашето предпочитание е да продължим в чужбина. Щом има такава опция ще се възползваме “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР