Агентът на Филипе Коутиньо – Киа Джорабчиан, и изпълнителният директор

...
Агентът на Филипе Коутиньо – Киа Джорабчиан, и изпълнителният директор
Коментари Харесай

Агентът на Коутиньо и Румениге обясниха как Байерн е спечелил битката

Агентът на Филипе Коутиньо – Киа Джорабчиан, и изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге обясниха значително какво се е случвало зад кулисите, с цел да стане допустимо прекосяването на бразилския плеймейкър чартърен от Барселона в немския гранд.

27-годишният състезател реши да смени ситуацията, откакто не оправда упованията към себе си, които бяха разумни поради обстоятелството, че договорката за 160 милиона евро с Ливърпул го трансформира в най-скъпата покупка в историята на Барса. Интерес към южноамериканеца от Висшата лига не липсваше, само че някогашният му отбор рано излезе от играта, а другите разновидности пред него бяха Арсенал и Манчестър Юнайтед.

„ Манчестър Юнайтед е популярен клуб, аз имам клиенти там и храня голямо почитание към тях, само че по отношение на Филипе, щеше да бъде рисково сложен, напряко неосъществим трансфер”, призна Джорабчиан. „ Ще му бъде доста мъчно да играе за който и да е от директните съперници на Ливърпул, тъй като той изпитва доста мощна връзка с този отбор. Неговото време там беше фантастично. Ще му бъде мъчно да отиде в пряк противник.”

„ Всеки път, когато говорехме по този въпрос, имахме един и същи диалог – той съобщи, че му би било мъчно да заиграе в различен отбор от Висшата лига”, добави сътрудникът.

В същото време босът на Байерн Карл-Хайнц Румениге в изявление пред клубната страница уточни положителните взаимоотношения с Барса като основата за цялата договорка. „ Работихме по прехвърлянето на Филипе от много време и сме удовлетворени, че успяхме да го завършваме. Изказвам специфични благодарности на президента на Барселона Хосеп Бартомеу, с който имаме доста положителни и другарски взаимоотношения. Коутиньо е световна звезда и нашите почитатели ще бъдат въодушевени”, добави Румениге.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР